lördag 14 maj 2022

Här hemma - fem särskilt fina till mor

Hej på er. Hoppas ni här det bra. Här hemma pågår både det ena och det andra. Fotning, bland annat. 

Och så slickar jag mina sår. Vaddå då? Vad nudå? undrar ni omtänksamt och bestört. Jo, mannen vann med hela åttio poäng. ÅTTIO. Måste se om jag kan få revansch senare. Eller om vi väljer att se Eurovision-finalen.

På tal om Eurovision ja, och favorittippade blågula länder... Kommer ni ihåg att Nalla åkte till Ukraina? Jodå. Och att hon tyckte att jag, tant och allt som jag är, skulle kunna klara mig utan nalle nu? Haha, säger jag bara. Den här roliga ingår ju i vår lilla pressglas-samling. Haha, så jag behöver inte klara mig helt utan nalle, så det så.

I scrabble. Det var där jag gjorde min brakförlust, men det fattade ni säkert ändå. Håhåjaja. Här är en spontan Fem särskilt fina till er. På Morsdags-tema. Tavlan. Signerad Gehlin, den är så fin. Och. Några saker som en mor kan önska sig. Något grönt. Gärna en vacker vintage-vas att sätta det gröna i. En katt att fästa nära hjärtat. En liten kruka - och en likadan stor. En nalle till den lilla. Och en famn där hon kan få känna sig trygg. Mor lilla mor.

Sköt om er.

Och kram.

/helena

ps Det går fortfarande att skicka förnödenheter till Ukraina, åtminstone hävdar Postnord.se det. De står för frakten, du står för innehållet. Läs mer om var och när och hur det går till på deras hemsida. Och vilka varor som är mest i behov just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar