måndag 23 juni 2014

Clark Kent, släng dig i...


...skogen! Mannen kastade sig in i ditt röda lilla rum, och bytte om i ett flygande fläng!


På mindre än en sekund var han klar.


Hans uppdrag? Att ta med sin friskluft-abstinensande, lilla oäkta, fru ut på landet.


Alla (färd)medel var tillåtna.


Och vem var det som sa att skogen är tråkig? Och händelsefattig?


Inte jag.


Förutom Darth Vader, träffade vi både tranor, slåttergubbar, gnäggande hästar och flugornas herre. Och i ett hörn av skogen stod årets julgransstjärnskott och glänste så grönt och grannt. Spela golf...


..kunde man nog inte göra där dock. Även om det låg ett stort kalt kalhygge strax bortanför den mulligt, maffigt, mossiga stengärdsgården.


Med dyrbar last i baksätet bar det in mot stan igen. Vi gjorde en mellanlandning framför studenthemmet som av en ren händelse råkar ligga precis intill en kinakrog. Några rum såg sommarödsliga ut, men i ett fönster satt en uppstoppad apa och såg längtande ut. I ett annat fönster skymtade en urdrucken? champagneflaska. Och ovanför alltihopa slog klockan i mitt favoritkyrktorn, Caroli, halv nio.


Om mannen hade lyckats fullfölja sitt viktiga uppdrag? Jodå, han kunde lättat, och med ett stort mått tillförsikt, hoppa ur hjältedräkten igen. Fullt förvissad om att frun nu hade förvandlats till en...


...kolugn varelse.
 
:)
/helena
 
ps Såg ni det lilla blåa hjärtat på foto no 10? Snett upp till vänster från mannen? Fråga inte mig, jag har inte fuskat dit det. Skogen hjärta mannen? Så måste det vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar