lördag 28 mars 2015

Fågelbo?


Haha. Kan bara inte låta bli att skratta åt detta dråpliga som hände igår morse, och nej jag har inte fått en knäpp och tänkt att jag från och med nu ska förvandla hela bloggen/världen till en enda stor serieruta, men den här bara måste ni se. Igår morse alltså; mannen kom direkt upp från sängen och satte sig vid sin dator utan att passera kammen. Jag stod snett bakom det hela, och ur den vinkeln blev det det här som jag såg...


...den söta, gula fake-fågeln i fönstret, strax bakom mannens okammade hårman. Haha. Till saken hör att han har ovanligt långt hår just nu, han har haft handen på luren till Jeanette (sin frisörska) ett bra tag, men bara inte hunnit ta tag i det. Och igår, läs i förrgår, tror jag dessutom att han råkade somna med en eller annan produkt kvarlämnad, eller ska vi säga kvarinkletad, i håret. Därav det extra stora rufset. Haha.


Sedan, när jag hade skrattat en lång stund, plattade han visst till det hela lite med handen. Hm, inte riktigt lika roligt längre, men ganska kul ändå. Så, vad säger ni, har jag hittat årets påskkort här, eller? Haha.

Önskar er alla en fin helg. Förresten, vad ska ni hitta på? Blir det ett besök på någon av alla vårmarknader, som verkar ha poppat upp likt nyfikna krokusar ur nyfrostad tjäle? Eller ett besök på någon spirande, grön och hoppfull trädgårdsmässa, kanske? Eller ska ni, liksom jag, försöka hitta vägen till något intressant, våryrvaket second hand-mekka? Önskar er en fin helg gör jag, hursom!

:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar