fredag 24 mars 2017

Happy!


Tuppen och jag, eller om det är en hen, vill påminna er om att plocka fram påskpyntet i tid. Plocka fram lådan, kassen eller vad ni har och passa på att gå igenom dem och rensa ut sådant ni inte vill ha kvar. Lämna in tuppar och hönor och ägg och fjädrar och allt vad det kan vara till någon av välgörenhetsorganisationernas second handbutiker. Myrorna eller Erikshjälpen eller Röda Korset eller vad/vilken som ligger er närmast om hjärtat. Så hinner de få in en massa fint som kan säljas vidare nu innan påsken äntligen är här om några veckor.


Jodå, var duktig och lämnade in ett par tuppar här i veckan som just gått. Annars brukar jag oftast komma på att lämna in utrensat helgpynt precis efter själva storhelgen har passerat. Innan varje jul brukar jag tänka, tänka alltså, att jag ska rensa bland alla olika sorters jultallrikar som jag har samlat på mig genom åren, men när Knut precis gått runt knuten visar det sig att jag ändå inte har hunnit/kommit ihåg det i tid.

Eller i tid och i tid, det är klart att man kan lämna in påskpynt och juldekorationer när som helst under året, men det är ju extra trevligt om det finns mycket fint att välja på nu när många går in i second handaffärerna för att hitta lite "nytt" och fräscht att pryda påskbordet med. Så, fram med lådorna märkta påsk nu då!

Annars har tuppen och jag kommit på att man inte behöver vänta ända till påska med att vara lite glad. Vi tar en Happy weekend redan nu, tycker vi.

:)
/helena

ps Förresten lämnade jag in en adventsljusstake häromsistens också. Bättre sent än aldrig liksom. Eller om jag helt enkelt var ute i väldigt god tid för en gångs skull?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar