söndag 11 september 2011

Inte bara för de vackra ögonbrynens skull


Nä, det är inte för att jag tyckte att den där filmen var såå bra. Visst var den bra, men inte såå bra. Och att Russel Crowe aldrig har tillhört mina absoluta favoritskådisar, det vet ni. Även om jag blev mycket positivt överraskad här. Jennifer Connelly å andra sidan har ända sedan The Rocketeer varit en aktris som har imponerat på alla vis. Såå många fina gestaltningar hon har gjort! Som här! För att inte tala om här! Och denna! har ni väl inte missat?! Där Kate Winslet spelar en underbar huvudroll.

Så visst skulle det kunnat vara för hennes skull - som den där nu 10-åriga planschen fortfarande står i vårt vardagsrum. Fast det är det inte. För jag hade nog gärna bytt till
K-PAX (under en lång tid jobbade mannen på ett ställe där det fanns filmaffischer lätttillgängliga!:) eller någon av mina andra högre avhållna historier om, ja om det inte varit för datumet. De där siffrorna som står längst ner till vänster. Release på VHS (bara en sådan sak!) och DVD 11 september. 2001.


Så kanske är det dags att släppa den nu. Bilden på A beautiful mind. Kanske. Kanske står den fortfarande kvar år 2021. Den elfte september. Kanske.


vi hörs.
:)
/helena




ps. Det där lilla förrädiska ordet snart lovar jag definitivt att passa mig för i framtiden. Min tid här inne i ettornas och nollornas värld har tyvärr krympt en aning. Vi har fått lite ändrade omständigheter här hemma i höst, som jag tror och hoppas ska bli bra. Men ni vet hur det är när förändringens vindar blåser. De tenderar att blåsa bort tid - extra fort. Men snart, snart (oops...) tror jag att tiden växer sig bloggstor igen. Då kommer ord och bild och surftid att hösthagla in. Nåja. Kanske redan imorgon. Kanske. Kanske är ett ganska bra ord ändå. Visste ni förresten att Jennifer Connellys och Paul Bettanys son heter Stellan? Jodå, efter han Skarsgård minsann.

2 kommentarer:

  1. Jennifer Connelly är duktig, coolt att hon döpt sin son efter Stellan Skarsgård:)

    Ha en trevlig vecka Helena!

    Kraam Jenny/Hemma på Kråkered

    SvaraRadera
  2. Jenny: Duktig är nog bara förnamnet! :) Jag tänker särskilt på hennes och Jared Lethos rollprestationer i "Requiem for a dream". Jag minns fortfarande att jag var alldeles tagen efter den filmen. Läskig så läskig, men också så läskigt bra.

    Hoppas att regnet bara faller strax bortanför Kråkered... ;)
    /helena

    SvaraRadera