torsdag 26 september 2013

Rosa. Bandet.


Hej vänner! Titta vilken fin brosch jag hittade på skattjakten häromdagen! Ni som läser härinne lite oftare vet att jag är extra svag för just broscher. Bästa smycket enligt mig. Det sitter så bra där. På bröstet.

Det syns kanske inte så bra på den här bilden, men längst ner på rosettens band är metallen rullad på ett så sinnrikt snirkligt sätt. Får visa er lite bättre senare. Tänk ändå, 15 kronor för något så välarbetat. Bara i second handaffärer mina vänner, bara i second handaffärer. Och på IRL-auktion förstås.

:)
/helena

ps Jodå, självklart har jag investerat i ett Rosa band också, det ska sitta på slaget till kappan. Ni minns väl kappan? Annars funderar jag på att äta rosa ägg till frukosten och tejpa hela världen rosa resten av dagen! Eller åtminstone fästa upp några favoritsaker. Sedan blir det säkert något bra rosa ifrån Apoteket också - jag skulle ändå behöva en ny behändig mini-dosett/pillerburk - så varför inte en i rosa? Ja, varför inte. Här hittar ni hela listan på årets Rosa produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar