lördag 21 september 2013

Vi tog bilen...


...i dag under den bilfria-helgen. Inte så bra kanske, men vi hade både gott uppsåt och giltigt skäl, om det kan verka förmildrande på omständigheterna på något sätt. Hoppas det.

Vi hade lite jobb att göra i stan. Och jag passade också på att packa två fulla kassar med rekvisita för lite halvspontan utomhusfotografering. Men det blev inget fotograferat. De mörka molnen, som till och från sett hotfulla ut hela dagen, bestämde sig för att se ännu argare ut precis när jag hade packat ur vasen, boken, ljuset, schackpjäserna, pennan och den lilla kärleksfulla skulpturen. Och en del annat. Så då var det bara att packa tillbaka allt in i bilen igen.

Så då tänkte jag att ni kunde få se lite andra utomhusbilder ifrån i somras istället, men när jag kom hem var jag så trött att jag knappt orkade knäppa på SVERIGE! och se åtminstone slutet av något som verkade vara en riktigt intressant intervju med den supercoola konstnären, dramatikern och debuterande regissören Marianne Lindberg De Geer. Om jag förstod det rätt så har hon skrivit en pjäs om Björn Afzelius.

- Men hu, sa jag till mannen när han kom hem. - Undrar varför jag plötsligt blev så trött, bara av att packa lite saker i och ur bilen?

- Du blev väl schack och matt helt enkelt, sa mannen.

:)
/helena

ps Om ni inte alls fattar vad som är roligt med det mannen sa, så får ni väl läsa rekvisitalistan en gång till. Om ni fortfarande inte fattar vad som är roligt fast att ni har läst igenom listan en gång till... ...så är det helt okej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar