måndag 20 maj 2019

Får jag teckna er min helg?


Den stora frågan var ju - skulle John kunna få mig att (L)undvika mina många pågående planer? Hm.


Svaret är - nja. För visst laddade vi upp med en och annan skön TV-dinner inför spektaklet i Tel Aviv. Och John och mammorna gjorde ju ett superlativ-tätt och superlativ-tajt jobb på scenen! Båda gångerna! Det är aldrig för sent för LOVE.


Men lite blev ju ändå gjort. En aning bildredigerat och...


...så funderade jag faktiskt på att plocka ner påsken... Men bara funderade, för påsken varar ju ända till jula. Eller hur var det nu igen? ;)


En och annan surdeg blev i alla fall färdigbakad. Som kassen med high 5 vintage-saker, som blev både uppackad, diskad (innehållet alltså) och instuvad i skåpen igen. En styck påse färdig för att packas med nya, gamla saker - check!


Varsågoda! Essensen av min helg. Eurovision plus jorå ett och annat som blev gjort plus mannens oslagbara uppläggningskonst.

:)
/helena

ps Själva musiken då? Jo. Tyckte att finalen höll hyfsat hög nivå ändå, om man bortser från viss falsksång. Åren går, Madonna var en av min ungdoms största artister. Ikon. Det finns inget annat ord. Nu finns det inga ord för att förklara varför hon inte framförde sin monsterhit singback? Eller ni kanske vet? Själv läser jag knappt ingen kvällspress numera, mest den lokala morgontidningen - som mest var till sig över att en kille från de här trakterna var/är inblandad i skrivandet av vinnarlåten från Nederländerna.

Vinnarlåten då? Jo. Helt okej, men den var inte min favorit. Gillade, märkligt nog, en låt om pengar och ett bidrag vars dansare bistod av två robotar. ?!?? Haha. Eurovision i ett nötskal. Ett underbart spektakel. Även om det vore bra om fler koncentrerade sig mer på sin sång och mindre på sina scenoutfits. Men sådana "klagomål" tillhör ju charmen med det hela. Det är ju liksom en del av själva grejen.

Shalva Band! Gissar att det var fler än mannen och jag som föll för mellanakten i torsdagens semi? Vilka röster! Vilken utstrålning! Heja! Önskar såå att de kunde varit med i finalen också, förlåt Madonna...

Hör bara - minst en miljon skäl att lyssna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar