fredag 6 juli 2012

Nä, ingen titel alls faktiskt


Idag hade jag tänkt att berätta om något helt annat, men när det tar mer än fem minuter för mig att försöka komma på en titel till texten jag vill skriva, då vet jag att det inte är någon bra dag för skrivande. Flödet finns inte där. De bra dagarna hoppar titeln ner på tangentbordet med ljusets hastighet. - Jag har sagt till mig själv att sluta överdriva, säkert en miljooooon gånger, vid det här laget. Hm.

Och jag vill inte lägga mig ner på mina bara knän och böna efter orden. Man får så ont i knäna då, eller blir blöt om dem om man skulle råka befinna sig utomhus... eller dammig om dem, om man befinner sig innanför husfasaden.


Så idag säger jag, nästan, bara; trevlig helg! Hoppas att vi "ses" i helgen, för nu var det längesedan jag kikade runt till alla er sköna satelliter där ute i bloggosfären. Hittar jag orden så skriver jag nog en rad eller två härinne också.

Vad ska ni göra i helgen?

Kanske att det hinns/orkas med en liten loppistur i morgon, vi får se. Hemmet känns i starkt behov av TLC efter en vecka med tre, TRE, auktionsbesök. Inte så mycket köpt dock, priserna ligger på en annan nivå nu på sommaren, billigt är det för all del alltid, men inte alltid tillräckligt för den hårt åtstramade sommarbudgeten. För att uttrycka sig lite, ofrivilligt, Borgst. Borgiskt? Ja, ni förstår.

En god bok behöver å andra sidan inte kosta ett endaste dugg. Allt som behövs är lite tid, ro att läsa och gärna ett lätt ackompanjemang av regn mot rutan.
Sorry, all you fun-sun-lovers därute.

:)
/helena


ps En hel hög med gamla vykort ropade jag i alla fall in. Och några konstböcker. Bildbevis dyker säkert upp, snart, på en blogg nära er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar