tisdag 5 november 2013

Jag och min far


Vi är inte riktigt överens - mannen och jag. För han spelar Ugglas version och jag föredrar Olles original. Inte så att jag tycker illa om att Magnus Uggla har gjort en alldeles egen tolkning, inte alls, men det är lite tråkigt att det finns folk som går och tror att det är hans ord som är de ursprungliga.

För oss som har turen att ha våra fäder kvar i livet vill jag tipsa om världens bästa Fars Dagspresent: Unicefs Startpaket för sju pappor!

" I många länder är det svårt för en nybliven pappa att ge sitt barn den trygghet och start i livet han önskar. Det första året är livsavgörande för ett barns framtid.
Med det här paketet får sju pappor chansen att ge sina barn skydd mot de farliga sjukdomarna mässling, polio och stelkramp och hjälp att förhindra undernäring.
Paketet innehåller:
- 14 doser mässlingsvaccin
- 21 doser poliovaccin
- 14 doser stelkrampsvaccin
- 7 måttband för viktkoll
- 840 påsar näringspulver (tillskott med livsviktiga vitaminer och mineraler som räcker i fyra månader) "

Allt detta för 245 kronor! Och så får far ett fint gåvobevis dessutom.

Om man inte kan köpa detta just nu, eller kanske redan har hittat något annat till far på hans dag, så finns det en massa andra bra saker i gåvoshopen, som passar många olika plånboksstorlekar och vid många olika uppvaktningstillfällen - Varför inte köpa 250 blyertspennor för 43 kronor och ge fler barn möjlighet till utbildning och hjälp att sätta sina alldeles egna ord på papper?

:)
/helena

ps Nu tycker jag att vi - och mannen! - tar och lyssnar ordentligt på Olle Ljungströms uttrycksfulla stämma. Och ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar