onsdag 19 augusti 2015

Ibland är man extra glad...


...över att inte vara färgblind! Även om en liten släng mental-färgblindhet nog vore på sin plats i samhället i stort ibland.

Antar att ni inte direkt saknar den - regnbågen - och de där små H2O-dropparna som brukar hänga i dess hasor? Men, jag tänkte att jag bara måste visa er ändå. Att jag alls lyckades fånga den. Ni minns kanske, under självaste regnbågsveckan? Hur jag nästan fick sommarens bästa bild, där en bit ovanför taket på den stora fabriken? Haha, jag blir fortfarande full i skratt när jag tänker på den stackars mannen i knallgul skjorta, hur han vände sig om och inte verkade fatta någonting.

Den här bilden duger, jag är nöjd, särskilt med regndroppen. Regndroppen som blev pricken på linsen. Och pricken över det berömda i:et.

Här skulle man lätt kunna få för sig att jag hade hjälp av högre makter. Men jag vet inte jag. Är ju lite skeptiskt till allt det där, även om jag, likt de flesta andra, "tror på något". Om inte annat så på kärleken! Till nästan. Till nästan vem som helst. Människor är trots allt - oftast - bara främlingar tills man har hejat på dem. Och gått lite i deras skor. Hoppas att de inte har svettats alltför mycket i dem i sommar bara...

:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar