torsdag 13 april 2017

Flicka och höna


Mannen och jag vill, med hjälp av den söta skulpturen skapad av Aline Magnusson, önska mina kära läsare en riktigt god påsk! Glad också, om det går, med tanke på vad som händer runt om oss i världen. 

I Afrika - i Sydsudan, Nigeria, Somalia, Jemen - håller nästan en och en halv miljon barn på att svälta ihjäl, det är inte direkt något som gör det lätt att känna riktig, ifrån hjärtat, glädje. Men vi gör väl ett försök. Att åtminstone glädja oss åt att vi lever här, i en del av världen där vi har så oändligt mycket positivt att glädja oss åt.

Om du, ni, vi, har plats över i påskägget föreslår jag att vi lägger en gåva till Unicef där. Svenska Unicef. Eller internationella Unicef. Vilket som passar just din destination bäst. En gåva som kommer de extra behövande barnen till del. 

Eller varför inte köpa något från Unicefs gåvoshop. Varför inte ett Välkommen till världen-paket

Mannen och jag har - med hjälp av de givmilda kunderna på ICA Supermarket Hulta, Borås - just investerat i en omgång livsviktig nötkräm. Nötkrämen kan vara det bästa påskgodis som finns. Nötkrämen innehåller alla de vitaminer och mineraler som ett undernärt barn behöver för att bli starkare igen.

Nötkräm kan rädda liv!

<3
/helena

ps Observera att ni kan printa ut fina gåvobevis direkt i samband med att ni köper en livgivande present från Unicefs gåvoshop. Bara att trycka ut och lägga ner i någon kär väns påskägg alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar