fredag 26 augusti 2011

Slå Knut!


Ibland blir jag så arg att... jag vill slå Knut! Vet någon var han bor? Jag funderar på att skicka ett upprört brev! Eller så fortsätter jag helt sonika att knyta handen i fickan, man är väl svensk... För hur man än vrider och vänder på timmarna så är de bara tjugofyra ynka stycken. Och nu är de slut igen!? Innan jag hunnit komma in och säga hejsan. Hm.

Nu sticker jag i alla fall in en fot. Och räcker fram en liten blomma, som jag stoppade bilen för att föreviga år er. På min väg mellan apoteket och hemmet hittade blomman mig... och kameran. Varsågod.


Men, en liten fågel viskade, att så lätt går det väl inte att blidka er? Så jag slänger in en blomma till! Och en liten skylt...


Och hoppas att ni förlåter mig. Och Knut. Det hjälper nog inte att slå på den stackaren. Det går nog inte att skaka fram en tjugofemte timma (även om det verkar som att det är den jag naggar på just nu?) ur dygnet ändå. Nu börjar vi på ny kula. Håller tummarna för en lagom stor fredagsinnehållsförteckning. Gärna med lite mindre huvudbry. Och lite mera SMEK AB.


så hörs vi.
:)
/helena


ps Jag har i alla fall hunnit besöka ett par av er, alla ni som finns i min favoritmapp. Imorgon, eller idag är det nu, ska jag kika in till ett par till. Så vi ses! Och så ska jag försöka hinna se Exit through the giftshop, hann precis sticka in en DVD i spelaren, innan klockan slog halvtio. Annars är det repris imorgon, ja, eller idag alltså, kl 13.10 i SVT, för er som inte var lika snabba med REC-fingret...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar