måndag 11 april 2016

Lite suddigt, lite snett & lite så som jag känner mig.


Fyrar bara av fyra snabba här. Här, där jag står och går liksom.

Det är den tiden på året när solen börjar hitta ända in i den mörkaste vrån i köket. Och jag har en dålig dag. Känner mig stressad, rastlös och uttråkad. Och lite ledsen. På det ytliga planet över att så många bloggar som jag började följa för 5-10 år sedan, har utvecklats till att bli så platta. Många av dem är visserligen vackra, men platta. Opersonliga och tillrättalagda. Trist, tycker jag. Jag saknar dem!

Jaja.

Sådana här dagar försöker jag glädja mig åt det lilla, som nyheten att tigrarna blir fler igen! Läser på SVT:s text att antalet tigrar stiger på grund av framgångsrikt skyddsarbete. Att det fanns ca 100.000 tigrar i världen, i början på 1900-talet och att det bara återstår ca 4.000 idag, det väljer jag att inte tänka på. Glädja sig åt det lilla bör man, särskilt vissa dagar. Lite vissna dagar.

Glädjer mig också åt att säsong två av Enlightened har börjat. Har bara hunnit se två tredjedelar av första delen än, men snart ska jag se mera av Laura Dern och hennes skådespelarkonster. Konster och talanger är vad hon har!

<3
/helena

ps Och så ska jag nog ta och Hallongrotta-in-mig till kaffet. Kan varmt rekommenderas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar