fredag 29 april 2016

Med hjärtat i handen


Här står Tonåringen och spanar. Ständigt spanar hon mot...ja, vaddå? Sina framtidsutsikter? Solen? Igår tror jag bestämt att hon spanade efter bättre helgväder. Och vi spanade in henne av en speciell anledning. Jodå, ni kommer få veta anledningen, så småningom. Tålamod mina vänner, det sägs ju vara en dygd.


Här står mannen och matchar. Grågröna byxor och rödorange jacka, precis som blomman på vasen jag inte kunde motstå. Hoppas att ni förstår att det finns väldigt många vaser som jag faktiskt motstår, men de visas ju inte här... Igår motstod jag till exempel både en vass, grön tysk vas, en rustik snygging från Rörstrand och en vacker UE-vas med en stor blå blomma på. Men den här lilla kunde jag bara inte motstå! Ska, inom sinom tid, förklara närmare varför. Tålamod, som sagt.


Och här står jag med hjärtat i handen. Fann en sådan fin liten brosch, för fem kronor, bland alla pins som mannen letade igenom. Lite ålder har den allt också. "Westin Stockholm" står det på baksidan.

Med denna hjärtliga, hoppfulla lilla viol - och en hand som ser ut att vara minst tusen år gammal - önskar jag er en fin start på denna första riktiga vårhelg!

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar