söndag 5 juni 2016

Ett på mig och mitt halsband i stan. Och ett på landet.


Idag, som har hunnit bli igår nu, skulle jag verkligen ta mig tid att fota. Kände så för att hitta de där bilderna man så ofta bara går förbi, för att man inte hinner få upp kameran i tid. Eller för att man inte alls har tid. Punkt. Slut. Men. Så kändes det för varmt och svettigt för att ens orka tänka på att lyfta upp kameraarmen. Och då slutade alla ambitiösa planer på att hitta motiven jag längtar efter att finna, med ett foto på mig. Jodå. Där står jag och posar för mig själv, framför någon spraymålad betongvägg.


Ett bild på mig alltså. Och en på en mossig stubbe. En riktigt produktiv fotodag minsann...

Jag skyller förstås på värmen. Det gör ju alla andra, så varför skulle inte jag? En fin dag var det i alla fall. En dag då jag, trots smärre värmeslag, hittade både vinröda stearinljus på Myrorna och en lite småtjock mörkblå tröja till mannen på Erikshjälpen. Snart blir det ju kallt igen. Sa optimisten. Eller var det kanske realisten? Eller festförstöraren? Anyway.

:)
/helena

ps Halsbandet ja. En ganska vanlig silverkedja som jag har hängt en ganska ovanlig "berlock" i. En gammal tvättbricka. Ni vet en sådan som man fick när man skulle tvätta bilen på macken. Hittade en överbliven, bortglömd som låg och skräpade här hemma, tyckte den såg lite spännande ut med sina hål och sitt slitna, falska guld. Simsalabim bara, så har man ett äkta vintage-halsband!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar