onsdag 15 juni 2016

Tur att jag bara gav bort en


Rosorna är vissna, men klövern blommar! Kunde inte låta bli att börja med ett utropstecken, för jag hade sådan tur när jag hittade de här broscherna. Två broscher till priset av en! Och en sammanlänkande kedja därtill.

Kanske var det någon som undrade vad som låg här i sovrumsfönstret? Det var den lilla blommiga resväskan och mina två nyfunna vintage-broscher. Två fyrklöver att fästa ihop den sommarlätta koftan med. Eller bara att fästa bredvid varandra på den fladdriga, tunna klänningen kanske.

Nu har jag bara en av dem kvar - för vem vill inte ge bort lite tur!?

:)
/helena

ps Såg ni filmen igår? Skuggan av ett tvivel, Shadow of a Doubt, av den gode spänningsmästaren Alfred H. Jag såg lite mer än halva, resten spelade vi in, får se om vi hinner med slutet idag. Tvätten väntar, och en eller två hyfsade fotbollsmatcher. Men ni undrar säkert varför jag börjar snacka om den här filmen just här och nu. Jo, den unga, perceptiva kvinnan Charlie (utmärkt gestaltad av Teresa Wright) bär just två broscher bredvid varandra, i några scener jag såg igår. Såg ut som två silverglänsande fåglar. Fast de kan förstås lika gärna ha varit guldglänsande, lite svårt att avgöra i svartvitt. Jodå, fåglar minsann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar