fredag 12 augusti 2016

Notblad


Fick en lite småknasig idé. Men hey, what's new med det liksom?


Gick en sväng i den smårufsiga täppan, njöt av kvällens sista guldiga strålar. Drog kameran lite snabbt ifrån höften, mellan ett par maskiner tvätt. Och funderade på om min idé var en bra idé eller inte.


Tänkte samma tanke som jag har tänkt i flera år nu: Nästa år ska jag minsann plantera lite mera i de tomt gapande krukorna. Nästa år. Som tur är, gick en av mina andra önskningar i uppfyllelse för ett par år sedan; klematisen, Summer snow, tog sig. Och som den tog sig! Den vill gärna klättra på allting. Vild och vacker. Visserligen lite mellan blomningar just nu, men jag hoppas mycket på knopparna som skjuter fram överallt. Och det var den som fick mig att tänka tanken att gamla, uttjänta notställ kanske skulle kunna fungera bra som växtspaljéer? Kul idé va? Eller bara knasig?

Förmodligen är jag inte först med den här snilleblixten, det är man ju nästan aldrig numera i vår snabba, sociala-medier-värld. Men ändå. Får se om det blir så att jag använder det inomhus istället, låter kanske en krukväxt, en blankbladig Hoya (porslinsblomma) slingra sig genom den musikaliska spaljén i höst. Vi får väl se. Eller höra.

Helg igen, mina vänner. Och jag vill gärna önska er en god och glad och grön sådan!

:)
/helena

ps Det som ser ut att kunna vara en stor, vit mugg... ...är en stor, vit mugg. Med dekor på. Gullig dekor. Den syns inte så bra här i solen, men snart så ser ni den desto bättre. På en blogg nära er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar