onsdag 31 augusti 2016

Vill du skicka ett hej!?


Den här har ni sett förut. Den tål att tittas på. Om och om och om igen. Gullig, gullig, gullig liten lockask! De två, blå fåglarna drar blicken till sig. Lockar min syn, som man säger. På lockets insida finns en skada. Men. Det som inte syns, det finns ju ändå inte. 


Har suttit och jobbat en massa med mina foton igen. Den här gynnaren (vilket knasigt ord gynnare är) satt och höll mig sällskap i tvättstugan en dag. Originalet till den här gynnaren, vill säga. Var bara tvungen att föreviga den på något mer sätt. Så här blev väl rätt bra va?


Ni minns säkert att jag satt och jobbade med den här bilden häromdagen? Kom plötsligt på att allt blir så mycket roligare med ett hej. Mycket roligare. Vad tycker ni om färgkombon här förresten? Rosa insilande dagsljus, mot kämpande sensommargrönska. Eller är det kanske ett varsel vi ser? Ett hopp, om en ny vår?


Allt blir verkligen roligare med ett hej. Allt.


Ett stjärnklart hej. För alla stjärnklara september-, oktober-, november- och decembernätter vi har framför oss.


Och ett solklart hej! hej! För alla soltimmar som fortfarande väntar därute. Bara väntar, på våra ständigt lika värmetörstande nästippar.

Jo, jag tänkte att ni kanske har någon speciell som ni vill skicka ett hej till. I så fall går det bra. Mejla iväg bara! Eller printa ut på fotopapper. Behöver ni bättre utskriftskvalitet går det bra att be att få den skickad i något större format. Mejla mig i så fall, på gjenus@telia.com. Och skriv gärna "eviga kvinnor-vintage" på baksidan av vykortet som ni skickar till era vänner, eller flika in det någonstans i mailet/mailen då. Behöver inte vara med jättejättejättestor stil. Men jag vill gärna att det ska framgå vem som har gjort bilderna, även om jag bjuder på dem - den här gången.

Sedan kom jag på att någon kanske hellre ville säga hi! Send me an e-mail if you want the pictures to say hi! instead. Or place a comment in the comment-box.

Och just det ja, jag har ju döpt dem - bilderna - också:

  1. Allt annat kvittar, bara man får kvittra!
  2. Ska vi kalla den blåvinge?
  3. Blinded
  4. Här bor jag (fast det gör jag ju inte)
  5. Stjärnklart självklart
  6. Solklart solklart

:)
/helena

ps Kommer ni ihåg när vi var ute och gick för ett tag sedan? Det var då vi såg min mjuka stjärna falla mot marken, och ingen alls falla ut från ett av de höga våningshusen... Som tur var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar