måndag 16 oktober 2017

Out through the in door


Det slutade med att vi vinkade godnatt till den stenhårda berguven och lyssnade på soft musik.


Innan dess gick vi en runda här.


Och tog ett varv inne på Myrorna. Vi hittade faktiskt mycket fint, en del köpte vi. En del fick stanna kvar. Särskilt en sak gillade vi. En trycksak. En trycksak med musikaliska förtecken.


Sedan såg vi/hittade vi lite annat fint också förstås, men det pratar vi mer om en annan dag.

Hoppas att Din helg var bra.

<3
/helena

ps Angående lamporna som hängde i entrén till Myrorna på Järntorget. Den till vänster är precis en sådan som hänger över vårt köksbord. Fagerhult, står det i den. Gillar verkligen kombon av vanlig, snygg lampa med möjlighet att tända stearinljus i en ring runt. Glömmer ofta bort att sätta stearinljus i den numera dock, kanske har det att göra med att vi idag verkligen vet hur skadligt det är för miljön att hela tiden överdriva konsumtionen av "tända ljus".

Men lite får man såklart unna sig, det finns ju inget härligare än att mysa i lågans sken nu när det mörknar så tidigt. Vad den kostade? 425 kronor, tror jag bestämt att det stod på prislappen. Jag gav nog sjuttiofem för våran. Men det var länge sedan. Och den är inte i lika fint skick. Tror bestämt att fyrahundratjugofem kronor är prisvärt för den lampan. Särskilt som summan bidrar till goda, ljusa ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar