måndag 29 april 2019

Nu är han rättvisemärkt


Vart tog den här korta helgen vägen då? Povel Ramel hade säkert haft något fyndigt svar på det - också. Han verkade ju ha det nästan jämt. På allt. Vi håller på och läser om den gode Povel just nu. Fnissar oss halvt fördärvade åt hans ordvrängningar. Hur han lyckades få in så många osannolika ord per notrad, förstår jag bara inte. En jazzgosse av sin tid. Ett ordsnille. Bara att buga och bocka och tacka för alla sköna sånger vi fått ärva. Att förvalta.

Mannen visar tummen upp för låten han håller på med just nu - den som handlar om hur oslagbar just tummen är. Och så måste han fylla på låt-förrådet med den om svärmor och en zebra. ?! Jodå. Passar finfint att spela nu framåt mors dag, om någon behöver presentförslag i sångform, menar jag.

Annars då? Jo. Ytterligare en gång är det bara att konstatera att man inte är smartare än en femteklassare. Fast jag fattar inte det där med de två sakerna som det är lag på att man ska ha på sin cykel... Ringklockan, fattar jag. Men broms. Broms? Jag menar, är det alls en cykel om det inte finns någon broms? Tydligen. Hur är det med styre då? Är det en cykel om det inte finns något styre? Bakhjul? Var går gränsen liksom?

Anyway.

Snipp snapp snut, nu är den här korta helgen verkligen helt slut. Hoppas ni också hade en bra en.

:)
/helena

ps Och så hittade mannen en ny pin till sin samling: FAIRTRADE. Det är väl däråt vi alla strävar? Att handla mer rättvist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar