tisdag 16 april 2019

Sorgkantat & matbordsbantat


Kanske lite konstigt att tända ett ljus över en brand? Ja, en aning knasigt förstås, men vi gjorde det igår kväll. Samtidigt som jag var i pysseltagen. Och visst blev jag påverkad när jag skulle byta inspirationsbilder över köksbordet, som ni ser. Leonardos mest berömda dam och en fralla. En fransk bulldog till frukost, någon?


De coola trääggen fick också komma fram. Gillar dem så här, i en enda hög bara. Något franskt över dem också faktiskt.


Läser just om de ovärderliga föremål som de modiga brandmännen ändå lyckats rädda ur lågorna, känns ju bra. Och att Notre-Dame ska byggas upp igen. Såklart. En av världens mest berömda byggnadsverk ska självklart resa sig på tio igen!

<3
/helena

ps Vet inte om det blev så mycket färre saker på köksbordet egentligen. Kanske blev det till och med fler? Eftersom vårt hem är litet och smått dockskåpsartat, blir det lätt att saker mest flyttas runt. Men det är så det måste vara. Köksbordet är ju mitt bästa arbetsredskap också. Pågår ju nästan alltid någon aktivitet där.

Och det här med att julen varar ända till påska är verkligen sant - nu har äntligen den sista adventsstjärnan hittat in i garderoben igen. Puh. Pussel pussel och tryck på, så ska det väl gå. Hej och hå. Lite så.

Nej då. Det blev bra. Några saker har rensats ut och så hittade jag lite jag glömt bort, kommer kanske ett High 5! vintage-tema med den tanken - saker som man glömt att man har. En del väldigt snygga saker. Som den där brickan... Och julkulorna jag inte hittade i julas... Och en supersnygg textil-grej som jag letat efter länge, länge. Stay tuned.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar