lördag 18 april 2020

Innehållet och omslaget


Den här blev jag mest nöjd med - av titlarna på böckerna jag (förmodligen) aldrig kommer att skriva. Borde kanske gjort en mer internationell version också, typ; An arm between us. Tänker mig att det handlar om en riktigt ruskig thriller. Kanske om en pandemi... Blir det du som skriver innehållet till omslagsförslaget ovan?


Kanske vill du hellre skriva något om våren?


Eller om såren den skapar? När knoppar brister? Eller känns det kanske lite för gjort? Ge inte upp, fler knoppar kommer alltid. Att brista. Att brista ut i vårsång.


Men du vill kanske helst av allt bara lägga dig ner på sidan, efter en god måltid, och fantisera om hur det vore att skriva tidernas bästa kokbok? En bok om jordens salt och extra allt. Eller nåt. Eller nåt gott.


Och när du ändå ligger ner... Så kan du ju skriva en saga också. Kanske en för vuxna som är mörkrädda. Eller som VILL bli det.


Den perfekta titeln på en värld som står på vänt? Mellanrummet. En värld som står på glänt. Mot en ny start, hoppas vi.

Det var det. Vad förgyller du din tid med då? Själv tramsar jag runt med potentiella framsidor, som ni ser. Jättebra terapi, i väntan på skrivlust. Börja med titeln liksom. Och jobba dig sedan framåt. Lite så.

Tänker på omslaget och innehållet som hönan och ägget - vad kom först? Den här gången var det tydligen omslagen. Bara för att. För att det är så kul att lattja runt med fotona jag tagit.

Hoppas att ni, också, har det bra.

Och att ni, just du ja, kan hitta på innehållet till omslagsförslagen ovan.

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar