onsdag 8 april 2020

Här sitter Nalla och undrar...


...om hon inte borde söka det där jobbet ändå, som president i USA? Det verkar ju kul och så där. Lätt som en plätt på något sätt. Verkar inte som man behöver vara direkt påläst på allt som händer i hela världen eller så. Verkar inte heller som att man behöver ta hänsyn till några andra länder, och deras befolkningar. Eller bry sig särskilt mycket om vad små organisationer som WHO och sådana där klåpare tycker.

Fast det verkar ändå lite tråkigt. Trist. Som om det inte finns någon ironi över för presidenter i stora vita palats. Som om humor på allvar är en riktig bristvara där. Något som presidenter borde bunkra mer av. Lära sig lite om vad som är roligt och rimligt på riktigt, och vad som bara kan kallas nonchalans eller i värsta fall ignorans. Jaja, tänker Nalla och lutar sig...


...bekvämt bakåt. Det kanske inte är så lätt att vara president ändå. Det verkar ju lite jobbigt på nåt vis. Jag sitter nog hellre här, tänker Nalla. Och har lite åsikter om lite vad som helst, mest för mig själv liksom. Det är nog bäst så. Luktar lite på knopparna som är på väg att börja blomma på träden utanför. Odlar min inre Ferdinand, och låter någon annan få ordet en stund.

Hej på er. Nallas mamma här. Hehe. Skämt åsido. Fast ändå inte. Här har fotats lite skoj grejer. Med bästa mannen som fotomodell. Bara resterna som står kvar nu. Resultatet får ni säkert ta del av här framåt. Delar av det i alla fall.

Lite karantänkaraktär på bloggandet - och fotandet - just nu kanske. Men så måste det få vara, också. Igår fick ni ju filmtips i alla fall. Ganska så seriösa sådana till och med.

Sköt om er.

<3
/helena

ps Får väl be om ursäkt för Nalla. Hon är ju trots allt bara en teddybjörn. Hon vet inte hur svårt det är att leda länder i vanliga fall - och ännu mindre i ovissa kristider. Vill bara meddela att hon känner sig lite ångerfull nu och funderar på att slänga en kyss till världens alla ledare. Hon antar att de flesta gör så gott de kan.

I vilket fall som helst så vet hon ju att i många, många länder runt omkring oss i världen, så önskar stora delar av befolkningarna att de hade haft ett helt annat ledarskap.

Därför väljer Nalla och jag att sända en hälsning till alla medmänniskor som kämpar därute - med eller utan stabilt och gott ledarskap. Heja er. Vi tänker på er. Oavsett om ni bor i delar av Kina och överlevt något av det värsta som modern tid har skådat eller i ett hårt smittodrabbat USA. Eller någon annan stans i världen. Heja er. Kämpa på. Håll ut. Håll ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar