söndag 28 november 2010

A concrete dream, U-fot

Nä, bilderna är inte murriga, oskarpa och ofokuserade! De är mysiga, stämningsfulla och autentiska!
Uppenbarligen mycket verklighetstrogna bilder, med tanke på alla kuddar/överkast som ligger på stolen, så var det inte bäddat än den dagen...

I vårt sovrum står Tove Admans fantastiska skapelse i betong! Kombinerad golvlampa/fotpall, som jag garanterar, definitivt, ger kalla handen till kalla foten :)
När det inte är upptaget i fåtöljen...är det skönt att sitta ner en stund, sträcka ner sina vinterfrusna "fossingar" och få dem uppvärmda av den ljumma betongen! Härligt mysljus ger den ju också, som ni ser.

Gå gärna in på Tove Admans sida, mycket ljusa, fina produktbilder, finns det där. Jag önskar mig den fina asken, tänk ett "riktigt" hjärta, i detta slitstarka material! Hoppas att även tomten brukar gå in å kika på alla inspirerande bilder hos FABRIKEN!

En mycket ljus och varm hälsning från helena!

6 kommentarer:

 1. Vilken cool och användbar lampa/fotpallen! Hur mycket kostar en sådan?
  Kram
  Lana

  SvaraRadera
 2. Hej Lana, kul att Du kikar in! Det var några år sedan jag köpte mitt coola ufo :), så priserna är väl lite annorlunda idag. Jag surfade runt lite och hittade den bla på nuncinredning.se och dennyshome.se, pris hos både ca 2.100sek.

  Eller gå in på formgivaren, Tove Admans sida, toveadman.se, där hittar du en sida med återförsäljare, både nätbutiker & andra.

  /helena

  SvaraRadera
 3. vill också ha en sån snygging:-)

  SvaraRadera
 4. Det är Fanny och Alexander-känsla över den varma röda första bilden!

  SvaraRadera
 5. jenny: Snygging var ordet! :)

  ELi: Wow, tänk att det går att få en sådan "feeling" i vår rätt sunkiga :) miljonprogramslägenhet! Jag önskar bara att vi hade haft deras tjänstefolk också, då hade nog sängen varit bäddad jämt...

  /helena

  SvaraRadera
 6. Hej, Helena! Tack för info! :)

  SvaraRadera