lördag 6 november 2010

Mysigt&Nysigt
Tänkte bjuda Er på en riktigt otäck :) bild så här i förkylningstider... Förhoppningsvis har ni inte drabbats av attji, attji, prosit, utan kan njuta av den mysiga helg som ligger alldeles framför oss.
En Helg, ja, med stort H, vad det gäller eftertanke och reflektion. Ett och annat ljus, till minne av nära och kära, kommer att tändas. Vänner och själsfränder, som vi tyvärr inte kan bjuda på middag eller en fika längre...men om vi bara tar oss lite tid så kan vi självklart fortfarande, i alla fall förnimma, deras närvaro.Danskarna är för roliga, fniss, bilden på den nysande mannen är alltså framsidan på en månadsalmanacka!! Å detta fantastiska?! motiv är illustrationen till november, passande eller hur! Med den fruktade Hong-Kong-influensan på intågande, bland alla andra småförkylningar...
Jag hittade, så klart, dessa bedårande boxar på auktion, för en spottstyver(oj, finns det någon mer än jag som använder det ordet nuförtiden?! hmm märks att man inte är 22 längre...)i en liten fin korg låg de dessutom.


Ja, ni har förmodligen listat ut vad det är för små "boxar" det handlar om, något vi verkligen behöver just den här Helgen! tändsticksaskar med stickor i!!
Så vi tänder väl ett ljus eller två och beger oss down memory lane, antingen det blir på kyrkogården eller vid köksbordet.

En skön & rofylld Alla helgons dag önskar jag Er alla!!
(å en varm kram!:)

helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar