torsdag 25 november 2010

Savoy vs Syco

Ibland förstår jag mig inte alls på mig själv, även om jag oftast tycker om min egen smak :).Visst här mixas & matchas olika stilar och tidsepoker friskt med varandra. Gärna något riktigt modernt eller tidlöst klassiskt jämte en pryl med lite mer ålder. Snygg/kul budget-mix skulle man kanske kunna kalla stilen. Om det alls är någon stil, mer än min egen (mannen kan förstås lägga in ett litet veto här och var;)

Maximalist! Javisst!

Ibland överraskar jag mig själv genom att fastna för något...ja, konstigt. Kitsch är okej, det kan vara kul, men om det dessutom är riktigt fult?

Det bästa jag kan säga om paraplyfatet?! är att det färgmatchar min, skönt pastelliga, 70-tals jordglob och att jag kanske, kanske, kan hitta ett praktiskt användningsområde åt det...

Vad säger ni? Är det bara fult eller möjligtvis, lite, lite coolt också?

/helena

5 kommentarer:

 1. Jag tycker den är kul, man kan lägga sina karameller där till jul. :)

  SvaraRadera
 2. jag tycker det är kulkul. när jag var liten fanns det små salta droppar, det skulle passa fint i parapyt.

  SvaraRadera
 3. Den är jättehäftig tycker jag...och dessutom har jag en man som älskar jordglobar. Vi har tre och varje gång vi är på loppis får jag stoppa honom så inte samlingen utökas:)

  SvaraRadera
 4. Kickelin & Sara: Kul att ni tycker att den är kul :)
  å bra förslag, godisskål, dessutom fullkomligt avgudar jag just SALT godis, undrar om dessa droppar fortfarande finns att få tag på? Låter onekligen mycket bättre än de motsvarande beska...

  Cinna: Jag tror du har rätt, den är nog jättehäftig, trots allt...
  Det låter härligt att ha en man som vill lägga hela världen för sina fötter, flera gånger om dessutom! :)

  SvaraRadera
 5. Sorry, kRickelin, jag kan stava...ibland

  SvaraRadera