söndag 8 januari 2012

Jäms med fotknölarna


Överallt finns de - bilderna. Högt och lågt. Nära till hands. Och fots.

Nästan alltid kommer de -  inspirationsbilderna - till mig second hand (som om ni inte redan visste det...) För en spottstyver. Ofta bara en halv spottstyver. Det är bra, för då kan man ha många på lager och inte ha alla framme samtidigt. Humörväxla lite. Ingen av tavlorna på bilderna ovan kostade mer än 200SEK. En av dem ropade jag in på auktion
för 5 kronor - ibland är det bra att vara ensam om att tycka om något!

Sa jag att jag ÄLSKAR bilder?!?

:)
/helena



ps
Här och var hittar man en fallen stjärna. De flesta plockar väl ner sina adventsdito i precis detta nu. Mina har tyvärr aldrig riktigt kommit på rätt plats. Den lilla fina, ljuslyktan som jag räddade från en loppis, ligger fortfarande kvar i: det-här-ska-snart-läggas-någonannanstans-än här-lite-slarvigt-i-hallen-högen... Och den fina med alla hålen hittade heller aldrig uppåt väggarna...
- Någon typ av ostform, trodde mannen i antik/kuriosaaffären, långt ute på landet, att det var. Jag fick den för en tjuga. Rosten, reporna, skevheten - ja, all patinan - den fick jag på köpet. Bra så.

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt ÅR från mig, önskar läsa många nya roliga inlägg på din blogg under året som kommer;)
    Kul att höra ifrån dig på min blogg, jag har också varit lite frånvarande i bloggosfären, men har lite mer tid nu! Ha det gott så hörs vi!!!

    SvaraRadera
  2. Cinna: Hallå där - vad kul att "se" ett bekant ansikte härinne!

    Mmm, det är bara att konstatera att tid är en bristvara - kanske särskilt för oss som har fått ett par extra år på nacken... ;)

    Hur man än sträcker ut minuterna, på längden och tvären, så blir de inte mer än sextio i timmen. Lita på mig - jag har försökt.

    Håller båda tummarna gör jag, för att vi ska hinna både blogga och läsa inne hos våra favoriter. 2012 - året med sjuttio minuter per timma (minst)! Yes, it's decided! Vi ses!

    /helena

    SvaraRadera