torsdag 30 augusti 2012

En härlig mix!


Jodå, jag orkade. En liten stund i alla fall. Igår alltså, gå på auktion alltså. En sak som är väldigt rolig med att gå på auktion är att få en liten inblick i folks passioner. Att få vara som den där flugan på väggen, utan att nödvändigtvis behöva tränga sig ända in i någon främlings hem. Att få en glimt av deras innersta tankar, drömmar och personligheter. Och manier. Sakletarglädje. Eller samlarmani, som någon med mera negativ inställning till fenomenet kanske skulle kalla det?

Hästar, Snobben och... wait for it... Robert Redford! Det var tre tydligt urskiljningsbara passioner på gårdagens sakletarglädje-konvent a.k.a. auktion. Hästar i alla former. ALLA former. På örngott, som askfat, handdukshängare, ljusstakar och figuriner.

Så kul att få ta del av folks passioner. I love it!



Nu är det hög tid att åka iväg på kvällens aktiviteter. Om jag bara orkar. Om ni orkar och vill så kan ni läsa mer om bilden ovan, hästar och mitt 'förhållande' till dem här.

:)
/helena


ps Vad jag köpte igår, undrar ni? På auktionen? Ingenting. Absolut ingenting. Ibland blir det så. Men mannen ropade in en hög med gamla Hagbard-seriealbum ifrån sjuttiotalet. För den berömda spottstyvern. Kul för honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar