torsdag 17 december 2015

Platta hyacinter, en hel del kattityd & en massa knorr!


Karin, Karin, Karin. Hur cool och kul? Eller Kool och cul. För Karin verkar inte följa några upptrampade stigar, och sådant gillar vi ju! Fast jag kan bli lite rädd för henne ibland. Det vimlar av hår och tänder och sådant därinne, hos henne. Om jag skulle göra ett inlägg om bara Karin och hennes Konstgrepp - och det förtjänar hon verkligen! - så skulle jag nog kalla det: Karin, med hull och hår och tänder och attityd. Ungefär så. Vid första anblicken kan det verka som att hon inte har något jag vill, eller vågar, sätta upp på väggen, men vid andra anblicken hittar jag den här coola katten (art.nr P027) längst ner. "Dålig attityd kan lika gärna vara rimlig attityd". En helt rimlig slutsats, tycker jag.

Glad på rad. Grön och skön och glad! Med lite lagom julig attityd så där. Här hos Liebling, i deras webshop (lieblingliebling.com), finns affischen jag skulle vilja ha i köket. Att den kommer trivas i köket, inte bara till påska, utan året om, finns det inget tvivel om. De glada små grisarna - skapade av illustratören Sara Blohmé - vill jag möta varje dag. Tänk att kunna ha knorr på svansen, även när vidbrända risgrynsgrötsrester ska diskas bort. Eller att mötas av en glad gris när man ska plocka upp mjölken, ur kassen som sprack i botten halvvägs hem från affär'n.

:)
/helena

ps Eller så kan man ju nöja sig med ett par platta hyacinter. Börjar bli riktigt bra på det här med att riva ut sidor ur gamla second hand-böcker nu. Även om det fortfarande skär lite i boksjälen när jag hör/gör själva ritsch-ratschandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar