söndag 14 februari 2016

Love was in the air. Och snö.


Är så ivrig att få visa er min allahjärtansdag-present från mannen! Titta vad fin hon är! Har spanat in denna lilla blomsterflicka flera gånger inne på Emmaus, men tänkt att hon varit för dyr. Men mannen tyckte, tydligen, att jag var värd en så här fin flicka! Han fick förresten en skjorta av mig. Hittade en rutig, med en så skön färgmix, inne på Myrorna. Och så fick han några pins, till samlingen. - Jag har passerad 400-gränsen nu! Ropade han nyss.


Kärleken till kameran har fått mig att upptäcka så mycket. Vackra detaljer, exempelvis husfasader. Fasader som inte tiger still, utan talar till en.


Skyffel-love.


Mannen kramade snö, fast den inte verkade vilja krama tillbaka. (- Titta, jag träffade tallen där borta! - Jaja, vad duktig du är...) Alltmedan jag fortsatte beundra min lilla flicka från alla tänkbara håll. Vi var dock inte de första som satte våra spår i det tunna snölagret upp mot kyrkporten.


Av lättförklarliga, kärleksfulla skäl.

<3
/helena

ps Nu ska mannen och jag strax titta på herrslalom från Japan. Live. Spännande med kampen mellan Hirscher och Kristoffersen. Mitt i natten (vi sov i och för sig några timmar tidigare i kväll för att orka gå upp). Detta är bara en av alla saker vi älskar att göra tillsammans. Oavsett vilken dag på året det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar