fredag 16 december 2016

Throw back Thurs...FRIDAY!


Var tvungen att gå på det lilla huset med det röda hjärtat på, mitt i natten. Hade ett litet litet, men trängande ärende dit. Lite för mycket information, jag vet, men det kommer ett vettigt skäl till det hela - NOUR! Nour El Refai. För självklart kunde jag inte låta bli att slå på Musikhjälpen och kolla läget lite. Hon var där i buren då. Pratade bort några timmar med Pelle, som jag förstod det. Såg på hennes sida att hon åker ut på turné snart. Kul. Och eftertänksamt. Förmodar jag. Förutsätter jag, med tanke på namnet: "En komisk depression".

Det var nog bara det. Är lite för trött för att tänka just nu. Visserligen är jag väldigt fredagspepp samtidigt Bara en sådan sak som att någon som snart fyller 47 använder uttrycket pepp säger väl det mesta...

Skärpning, måste åtminstone förklara att det är Nour på scenen. På mitt foto från sommaren 2014. Mitt emellan de ljuvliga barnen sitter hon och är. Småär, som vi säger här hemma.

Såg ni barnen utanför buren tidigare i morse? Så söta allihop. Tänk om de, våra egna kära små, skulle vara tvungna att springa ner i källaren för att flyglarmet gick titt som tätt. Går inte ens att föreställa sig, eller hur? 

Så mycket überbra musik i musikhjälpen nu alltså. Lennons x-mas och Pharell Williams' Happy! Och en massa, massa annat bra. Rockar fett och rockar brallan av allt möjligt. Rockar, helt enkelt!

Till skillnad från alla j-a konflikter och krig, that is. Krig är skit, stod det på en banner som de fick in i glasburen. WORD!

Jo, jag funderar på det här med julklappar också... Sorry, men hela jag ÄR ett stort tvärt kast idag. Ett trött kast, inte så tvärt, mest trött. Anyway. Hur sjukt verkar inte det, att jag sitter och hoppas på att få ett alldeles speciellt kuddfodral (!) i julklapp, samtidigt som barn flyr från ruiner och vinande kulor på många olika håll i världen? Helt sjukt alltså.

Björn Skifs! As we speak. Michelangelo! Kan du svara på? Hur du gjorde dem, alla tavlor som... Men så svara då!?

Och QUEEN! We will we will ROCK YOU!

Pepp, var ordet.

<3
/helena

ps Annars tänker jag att bästa önskningen just nu (förutom låtönskningar till och med söndag då förstås) måste vara en upplevelse. Själv funderar jag på att önska mig en biljett - eller två - till Cabaret här i Borås. Blev himla sugen att se Cabaret när jag såg en dokumentär om och med Sarah Dawn Finer och hennes medverkan i en Cabaret-uppsättning. Glöm inte att det finns mycket intressant - kulturellt och sportsligt och annat - som händer just precis där du går och står (om du inte bor mitt ute i en urskog alltså, då är hela showen naturligtvis, NATURligtvis gratis). Min nya slogan: Bry dig globalt - sponsra lokalt. Man måste inte åka till Göteborg eller Stockholm eller Paris eller New York för att hitta på något riktigt bra, viktigt och skoj. Bara en tanke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar