fredag 8 september 2017

Kära, skära hälsningar!


Kära nå'n, vad tiden sprang ifrån mig idag. Hade tänkt mig något helt annat in hit. Men, men. Livet består - nähä? - av så mycket mer än att gräma sig över förlorad tid. Och förlorad är den trots allt inte, för jag har hunnit med en hel del annat jobb. Research inför nästa vecka bland annat. En del kommer ni säkert också att få ta del av. Sorry, alltid tråkigt att teasa så där diffust och flummigt, men nu får ni helt enkelt stå ut med det.

Som kompensation får ni här mitt blygsamma, första bidrag till årets mest rosa del. Rosa Bandet-kampanjen drar ju snart igång för fullt igen, och jag blev så glad när jag hittade precis den vy jag hoppades på tidigare i somras: Rosa, runda balar så långt ögat nådde!

Det här är en av bilderna jag gjorde av de foton som jag tog då. Jag kallar den för "Kära, skära hälsningar!", och jag tänker mig att man skriver precis vad man vill i det tomma fältet överst.

Jag tänker mig att man trycker ut det (eller mailar förstås) på ett hyfsat tjockt papper och sedan skickar det som en glad hälsning - med seriösa, rosa undertoner. Till någon vän. Till någon som behöver uppmuntran.

Eller till någon som behöver bli påmind om att det går att göra skillnad i världen som enskild person/enskilt företag, genom att till exempel skänka pengar till Cancerfonden.

Busy, busy här skickar nu sina bästa rosa helghälsningar till er, mina (s)kära vänner!

<3
/helena

ps Hinner jag så tittar jag nog in med del fyra av "Spår i gräset" under helgen, eller med något annat mer vintage-betonat helggodis kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar