lördag 30 september 2017

Med (röd)ljus och lykta


Hej vänner. Tittar bara in en snabbis, satte egentligen bara på "den häringa mackapären" för att tömma minneskortet, så att jag kan fylla det på nytt. Med nytt. Med gammalt. Mest med vintage, förstås.

Tänkte bara säga hej och påminna om att det är hög tid att plocka fram reflexerna och kolla över alla olika fordons olika lyktor. För fy tusan, vad jobbigt det är att upptäcka alla mörkklädda cyklister och gångister, nu när mörkret faller så snabbt och heltäckande.

Och inte får man bättre mörkerseende med åren precis, även om man äter sina morötter så duktigt så duktigt...

Som sagt, bara tre snabba röda. Tyckte de här tre passade så bra ihop. Snygging-lampan på Röda Korsets second hand + en liten del, av vad jag förstår är inspirerat av självaste Nils Holgersson, av konstnärsduon TelmoMiel + något jag fångade i farten bara = en tanke om hur utsatta vi är för elementen, och andra saker runt omkring oss i vår omedelbara närhet. Hur små vi är. I all vår storhet.

Önskar så att vissa människor kunde lära sig att köra bil lite saktare och ansvarsfullare - åtminstone mitt bland det mjukaste och finaste vi har: Barnen och djuren.

Nu ska den här självutnämnda moraltanten bara avsluta genom att önska er en fortsatt fin helg.  

<3
/helena

ps Glöm inte att ta fram reflexerna nu då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar