torsdag 5 juli 2018

Nej, säg inte att du tänker sätta den slitna rubriken här...


En rolig sax. (Ja, den är delvis gjord av plast och jag vet att jag skrev något om att plastbanta alldeles nyss, men den är ju så fin. Röd och fin. Dubbelmoral och dålig karaktär är två ord som ni gärna får lov att skriva mig på näsan om ni vill...).


Och Lalehs första album: LALEH (2005).

 
Två av veckans second hand-klipp.

Och ja, jag kunde faktiskt hindra mig själv från att sätta rubriken - ett klipp. Förmodligen eftersom det här faktiskt var två - klipp.

:)
/helena

ps Först ytterligare ett stort tack till alla er som har rensat ut alla era CD:s så duktigt, ur era numera så tomt ekande hem... Tack! (Fast vi rensar faktiskt också ut. Men bara lite. Bara sådana skivor som vi inte ens fattar hur de har kunnat komma in innanför vår ytterdörr överhuvudtaget. Som Gain. Förlåt oss, alla Gain fans därute, men mannen och jag kan inte ens komma ihåg var, när och hur den skivan alls hamnade i vår hylla). Och sedan ett rungande tack till Laleh, för musiken (den som hon både skrivit, framför, spelat in och producerat själv) och för påminnelsen om att inte låta bli att leva redan idag, bara för att vi förhoppningsvis kommer leva även imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar