onsdag 4 juli 2018

Sannsagan om regnbågen som höll solen i hand


Varsågoda: Här följer tretton osorterade, oredigerade vimmelbilder från kärlekens egen parad! Alla var där. Kändes det som. Till och med brandkåren hade ryckt ut. Om de hade tänkt sig att kunna släcka ut glädjen och livslusten hos alla sköna deltagare i årets Pride-tåg, hade de definitivt ryckt ut förgäves! Så mycket är jag säker på! Snart slut på utropstecken här! Nu; bilder!


Ni ser - ALLA var där.

Själv faller jag alltid som en fura för banderoller som skanderar att det finns människor som marscherar för alla de som inte kan.

Jag tänker mig att det till exempel handlar om alla de som bor i länder där frihet och kärlek under ansvar inte är en självklarhet. Det är alla dem jag först och främst vill tillägna mina bilder.

<3
/helena

ps I år har jag valt att publicera alla foton som jag tyckte blev bra, därför hoppas jag att ingen tar illa upp av äran att få vara med på dem, utan att alla känner sig stolta över att få synas i ett så viktigt och livsbejakande sammanhang. (Säger hon som inte visar sig särskilt ofta på sin egen blogg... Men jag har faktiskt visat mig då och då. Det går till och med att finna en och annan närbild på mitt ansikte här och var). Om nu någon ändå skulle vilja slippa att synas här, är det bara att skicka ett mejl till adressen (under den oskuldsfulla katten) som syns i högerkanten på bloggen, så ordnar jag det snabbare än blixten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar