måndag 26 september 2016

Slit och släpljus


Alla dessa fantastiska kvinnor! Jo, jag tänker på några särskilda, fast samtidigt inte på någon speciell. Sorry, om det låter för kryptiskt, men jag tänker mest på att det finns så många kompetenta kvinnor här i världen och att vi nu måste lära oss att bli bättre på att lyssna på dem, och ta det de säger på allvar. Nej, det är inte bara männen som måste lära sig det, det är även vi kvinnor själva. Vi måste bli bättre på att ta vårt eget ansvar också, för att inte ta för lite plats.


Det var nog bara det, förlåt om jag verkar lite instagram-kort i tonen, är trött efter en arbetsam helg. Mycket logistik, både fysiskt och mentalt. Tankar som har baxats hit och dit för att kommande projekt ska falla lättare på plats.

Och så tänkte jag att det kunde vara fint att få börja veckan med söndagens sista, trötta strålar. Ni vet, när någon är så där trött så att alla masker faller och huden blir genomskinlig på ett sätt som gör att man tycker sig se någons allra innersta.

Så trötta var söndagskvällens sista strålar. De släpade sig sakta över sovrumsväggen och la sig till slut en stund på sängen för att vila, innan de långsamt trollade bort sig själva.

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar