tisdag 21 augusti 2018

En återkommande scen


Jag hittar inte Julaftons fyr i kartboken. Kanske finns inte fyrar med? Jag gillar inte att googla livet ur mig, tycker om att låta fingret söka över alla J:n i registret. Det finns tydligen en plats som heter Jenny. Och en som heter Jeppe. Visste ni det? De som bor där vet förmodligen det. Hihi. Om det inte är vattendrag. Eller berg då. 

Posten kommer. Valsedlar från partier jag aldrig har röstat på och aldrig kommer att rösta på. Konstigt att de inte räknas som reklam. Samhällsinformation tycker jag är en dålig definition på valprogram och valsedlar. Men, men. Det dimper ju trots allt inte ner den typen av onödigt pappersslöseri varje dag. 

Det kommer rolig post också. Fastnar någonstans mellan blod och ballonger. Teatersalongen ska snart fyllas igen. Förhoppningsvis. Fattar inte varför det var så längesedan vi såg någon bra föreställning? Brist på tid och för mycket fokus på annat, kanske? Eller en känsla av att inget kan toppa Mobergs stund på jorden? Jag vet faktiskt inte. Förmodligen en blandning av orsaker. 

Julaftons fyr. Så står det i kanten av bilden. Och något om Göta Kanal. Och jag undrar när jag ska ta tag i allt det som behöver tas tag i.

Skrivbordet. Arbetshörnan. En återkommande scen. 

:)
/helena

ps Missförstå mig rätt här nu - det är ju såklart jättejättejätteviktigt att rösta! Att göra just Din unika röst hörd i sorlet! Men jag tycker bara att man ska kunna klara av att leta reda på sina valsedlar själv. Just de man tänker använda. Man får ju ändå bara använda tre per person. En gul, en blå och en vit. Därför känns det en aning onödigt när det dyker upp cirka en miljon olika valsedelsvarianter med posten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar