lördag 13 juli 2019

Här hemma - i en bärande roll


Knäppte av ett par extra knäpp tidigare ikväll. När jag ändå var igång och skulle fixa en bild på sommarfika med vintage-knorr. Ville ju bjuda in er också, liksom.


Mannen fick en sådan bra och praktisk present för ett tag sedan. Hantverk med personlig touch. En rar tack-gåva från några av hans gulliga cirkeldeltagare. Grytlappar. Stora och snygga. Stora nog att användas som underlägg, om man så behagar.

Jag kunde såklart inte låta bli att använda dem som en del i en av mina vintage-bilder. Hur den slutgiltiga bilden blev? Det får ni kanske se en annan vacker dag.


Annars då? Jodå. Jo. Vi såg en film. En riktigt bra en. Men jag vet inte om jag vågar rekommendera den vidare. Inte bara så här utan vidare i alla fall. För den var så stark. Så berörande. Grät en stor, blöt skvätt faktiskt. Både under själva filmen och en lång stund efteråt. Återkommer kanske till den senare. Får nog lov att smälta den ett tag till först.


Och nu ska vi strax titta ikapp på hästarna från Falsterbo. Koppla av en stund med något av det bästa jag vet: Människa och djur i samspel. Samarbete. Samförstånd.

Eller ska man kalla det för att "hoppla av", i det här speciella sammanhanget kanske? ;)

Fika lugnt. Och sköt om er.

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar