onsdag 9 oktober 2019

Köksbestyr. Och färger som gör mig yr. Not.


Vad pågår här då? Är det en High 5! vintage på G? Nej, faktiskt inte. Bara tre saker som jag funderar på.


Tycker om den här blomman. Som en slags tussilago, fast på hösten då. Ett "intryckt", jordaktigt mönster som talar till mitt kallare jag. Kallare, som i vinterhalvår. För jag brinner ju alltid varmt för årstidsskiftena, som ni vet.


Fast den här tavlan? Nja, jag vet inte. Är den inte lite trist? Och inte kan jag väl sakna den redan, tog ju liksom nyss ner den från lång och trogen tjänst i den gröna bokhyllan ju?

Nej, jag saknar den inte. Inte än. Det var nog mest det att den färgmatchar vasen - och den lilla börsen med fyrklöver på.

Fatta, att det knappt finns några mynt längre. Det flesta vet knappt hur de nyaste mynten ser ut, eller vilka valörer vi har kvar. Och några nya slantar har vi väl också fått, va?

De är utrotningshotade - plånböckerna. Särskilt de här gamla myntbörserna. Just därför tycker jag extra mycket om den. Och för att den färgmatchar förstås.

Hm.

:)
/helena

ps Funderar på att sätta upp lite annat på köksväggen. Möblera om lite uppåt väggarna. Och sätta fram några andra saker på bordet. Får nog fundera ett varv till. För jag känner att det behövs lite mer färg här nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar