måndag 14 oktober 2019

Lämplig lampa?


Jag hittade den till slut - lampan. Den fanns verkligen allra längst in i prylgarderoben. Men det här är en annan lampa, som också stod där - längst in. Jag tror den här blir bättre faktiskt. Den är så liten och lätt och nätt. Lätt att flytta på, om man behöver ha utrymmet till att stå och bre många smörgåsar på eller så. Eller något annat smått och gott.

Jag har alltid velat ha en lampa just här, på köksbänken. För att det alltid ser så mysigt ut när folk har en vanlig lampa här. Inte bara lysrör eller spotlights eller plafonder eller annan takarmatur, utan en mysig myslampa. Också. För självklart måste man ha bra arbetsbelysning i köket, annars kan man ju skära tummen av sig istället för att skära upp en fralla eller två. 


Och strax ovanför har den glada gubben kommit upp! Så blev det både mys- och tavelbelysning i ett, på något knasigt och kul sätt. (Det där med att det blir svårare att öppna köksskåpet på vid gavel, det struntar vi faktiskt i. Hellre kul än praktiskt. Åtminstone nu. Nu när både tanken och idén fortfarande är lika pinfärska som ett nybakat frukostbröd).

Jaha ja. Det börjar bli sent. Eller tidigt? Mannen och jag sitter fortfarande uppe och jobbar med ditten och datten. Och snart måste jag packa tillbaka x-antal saker i prylgarderoben igen - eftersom de ligger utspridda över sängen.

Håhåjaja. Och så såg vi ett par bra filmer i helgen också. Två väldigt olika filmer, fast ändå inte. Eller jo. Nej, kanske inte. Äsch. Vi pratar/utreder mer om det en annan dag.

:)
/helena

ps Jag har jobbat en hel del med ett par bilder ikväll. Därav den sena timman. Kanske ska jag blogga in en färgglad bild till er också, innan jag släcker helt här? Jo. Det gör jag nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar