måndag 27 januari 2020

Bild på bit. Och rulle.


Smulor på bordet och en dag lika mörk som en grav. Äh, det där lät negativt, men det är verkligen regntungt ute och därmed svårt att navigera fram några som helst ljusa bilder inifrån. Här är ändå ett försök - en bild på mitt senaste foto. Tycker verkligen om att trycka ut mina bilder så här, det har blivit min grej på något sätt.


Det som började med ett konstaterande att de stora fotopappren var slut, blev till slut ett sätt att göra något mer av helheten genom att visa upp den i mindre bitar. Gillar särskilt när en enskild bit/del visar sig bli så bra att den klarar sig utan sina bildkompisar. Den här helhetsbilden heter Trappan 1, den är bara ett provtryck, som nog behöver mörkas ner lite grann.


Annars håller jag fortfarande på och pillar lite med våra gamla planscher och affischer. Funderar på att rulla ut och eventuellt sätta upp något mer här någonstans.

Det var det. En kortkort rapport från min murriga, men mysiga, måndag. Hoppas er vecka också börjat bra.

<3
/helena

ps Läser dåliga nyheter: Tunisian Girl finns inte längre bland oss, Rest In Peace. Och bra: Det kraftigt ökade valdeltagandet i Italien missgynnade extremhögern!!!!! Jippie!!!!!! Det finns hopp i rasism-mörkret, mina vänner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det gäller bara att bry sig, att engagera sig. Sofflocket är aldrig en lösning (säger hon som sitter i soffan och skriver as we speak;). Kan det vara Sardin-rörelsen som fått genomslag i vidare kretsar? Heja sardinerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar