torsdag 6 maj 2021

Gröna, grammatiska väggord

Webben är ju redan så full av ord. Ja, överfull med andra ord. Men jag vill ändå fylla på med några fler. Gröna ord. Här har något börjat växa. (Eller är det garn? Målarfärg? Fråga inte mig, jag har ju bara gjort bilden;).

Men förmodligen började allt med ett frö. Eller två. Så som de flesta bra idéer gör.

Sedan förgrenade sig orden. Broderade ut sig.

Flummade ut i långa rader av gröna bokstäver.

Därefter tog plötsligt ett väldigt viktigt ord - för oss djurälskare - plats. Ett grönt ord vi aldrig vill ska dö ut - tass. Vacker tass? Lite kul i alla fall. Och en påminnelse om att vi måste kämpa, lägga i en extra växel, för att inte fler arter, bland växter och djur, ska försvinna från vår planet.

Den andra tassen? Ja. Naturligtvis.

Några fler ord bara. Insåg att det lilla ordet ja är det vi alla har saknat mest under detta restriktiva år. Yes!

Ja, det är roligt att vara en ja-sägare ju. Just därför har jag bejakat lusten att skapa några gröna, sköna ord att sätta upp på väggen. Som plansch. Eller tapet. Eller bara som ett litet (digitalt) vykort att skicka till någon valfri kille eller tjej eller icke-binär eller vem ni nu än håller kär och vill munta upp. Någon som är trött på alla nej. 

Hej. Hopp. Yes!

Sköt om er.

<3

/helena

ps Som vanligt går det bra att kommentera, eller skicka ett mail, om ni vill ha någon/några av bilderna skickade - digitalt - till er i större format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar