tisdag 19 april 2011

Mannens första vrålåk


Precis i detta nu har mannen åkt iväg för att besiktiga bilen, så då tyckte jag att det kunde vara på sin plats att presentera ett av hans tidigare fordon... På bilden ovan ser ni hur käre svärfar Tord hjälper sin yngsta telning med mekandet. Ser ut som att någon liten detalj behöver finjusteras? Kanske var det, också, dags för ett av de säkraste vårtecknen; Byte till sommardäck. Lägg gärna märke till hur trafiksäkerhetsmässigt riktigt han sitter där i sitt säte... av korg?! Motormännen hade förmodligen jublat! Vid den här tiden hade Sveriges Förenade Motormän redan haft motorn igång i över fyrtio år.

Tänk vilket kex han var redan då!!

Se bara på den underbara huvudbonaden, perfekt avpassad för ändamålet; en utflykt i det gröna. Förarmössan - en nödvändighet för varje stilmedveten bilägare, frisyren tål bara sin beskärda del av blåsigt väder, så ett "vindskydd" kan vara det som hindrar barret från att förvandlas till ett rufsigt burr. Alltså en klok investering för en herre med öppen kupé. En gentleman i cabriolet. En cab.

Så håll nu tummarna, att den går igenom, kärran. Då blir han glad...kexet.


Vi hörs.
:)
/helena


ps FABRIKEN! är temat tidstypiskt idag.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild! Fin blogg, den kommer definitivt bli rutin för mig att kika in på :)

    SvaraRadera
  2. Tove: Tack! Jag tycker både bilden och "pojken" på bilden är fin/a, men jag är kanske lite partisk... Välkommen åter! Just det ja, "vrålåket" gick igenom besiktningen, prickfritt! Så idag har "kexet" en extra djup skrattgrop. :)

    /helena

    SvaraRadera