fredag 22 april 2011

Syndigt rött


"...Prova Rödluve-Rött, men kom ihåg, Ni gör det på Er egen ljuva risk... en mera inbjudande förförisk läppstiftsnyans har Ni aldrig upplevt. Den gör den blekaste askunge till en förtrollande, lockande "rödluva". ..."

Med denna mer än femtio är gamla annons vill jag önska er en skön fortsättning på påsken. Visst påminner hon om Elisabeth Taylor. Den vackra, begåvade skådespelerskan som vi alltid kommer att minnas som Lassies vän och som en mycket välsminkad Kleopatra eller Cleopatra. (Visste ni att det håller på att spelas in ytterligare en version på den egyptiska skönhetens historia, med Angelina Jolie?)

Tänk att för inte så längesedan var påskdagarna en tid för eftertanke. På långfredagen fick man inte gå ut och roa sig. Några klackar i taket var det inte tal om. Allt var stängt, så hade man inte köpt tillräckligt många ägg dagen innan så fick man vara utan.

Nu är Rödluvan aktuell igen i "Red Riding Hood". En varulvsthriller med underrubriken; Tro på legenden. Frukta vargen. Scary, scary.... Nja jag är inte säker på att det är en film för mig, i recensionen i den lokala blaskan nämns skådespelarinsatser som till största delen består av stora ögon och plutande munnar från både pojkar och flickor. Varken plutandet eller ungdomskultandet låter speciellt lockande i mina öron. Men, men man ska aldrig säga aldrig. Gary Oldman är ju med! Om det säger jag som vargen... mums. :)


Vi avslutar med något litet läckert för apostlahästarna också. För vem kan motstå en strumpa som kallas; " nr 1 för modemedvetna damer." ?


Håll ut, för snart hörs vi igen. :)
/helena


ps. Minns ni min Rödluva & varg?

4 kommentarer:

  1. Reklamen förr var så mycket snyggare!
    En härlig och Glad Påsk önskar jag dig!!!
    Kram från den andra Helena ;)))

    SvaraRadera
  2. Helena: Ja, visst var den "filmstjärne"-snygg! Oj, nu var det längesedan jag var inne hos dig, den första helenan :), känner jag. Är snart på väg mot en blogg nära dig, men ikväll/natt är det lite för sent. Overandout. Och en fin påsk till dig önskar jag!
    /helena

    SvaraRadera
  3. Jag älskar äldre reklam, ofta snygg och lite kultig!

    SvaraRadera
  4. Hej Maria! Kul att "se" dig! :)
    Nostalgitripp + historialektion = ett vinnande koncept!
    /helena

    SvaraRadera