lördag 4 juni 2011

Öppna ditt hjärta


I går var den motvilliga kroppen och jag ute på ett litet äventyr igen. Ni som följer med lite grann här inne vet att ett äventyr för mig, som snarare är en typ B personlighet än en typ A, inte behöver betyda att man åker speciellt många meter bort ifrån ytterdörren. I det här fallet blev det nog ett par kilometer bort... det ni! Inte illa pinkat för en typ B eller snarare typ Ö. Fast jag gillar äventyret, det gör jag. Skarpt! Särskilt om det är ett bekvämt och stillsamt ett. Gärna med roomservice.

Utflykten i går gick till en riktigt stillsam plats. Vilsam och lugn. Med gott om balsam för själen. Och trevligt sällskap hade vi också, kroppen & jag. Berättar och visar lite mer senare, men jag kan väl avslöja så mycket som att den lekfulla solen var där... och mannen i mitt hjärta.



Till alla er som kikar in, typ a eller b eller c, eller vad ni nu än är för typer,
vill jag önska en riktigt bra start på helgen!
:)
/helena




ps Har ni tänkt på vad många låtar det finns som handlar om hjärtat, denna monotont envisa muskel. Jo, det är klart att ni har tänkt på det. Finns det någon låt som ni är särskilt svaga för? Vet inte om jag har någon favorit, det har jag säkert, men jag kan inte komma på någon just nu. Den här, klick!, låg i alla fall på listorna länge, länge, när jag var ung... yngre.

3 kommentarer:

  1. Hej Helena!

    Vilken vacker dörr! (medans jag skriver hör jag "listen to your heart" i huvudet,hihi:))

    En låt (appropå hjärta) jag har många ljuva minnen till är Hearts "Alone"..när jag hör den är jag tillbaka på 80-talet och språkresan i Brighton där jag blev tokkär i en snygg engelsman som hette Neil:)

    Ha en mysig kväll!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag vet inte vilken bokstav min personlighet har, men jag tycker också att små utflykter kan räcka...

    PS: jag är inte allergisk mot tallpollen, men det täcker hela altanen med gult damm som är lite irriterande. Däremot allergisk mot gräspollen, men det vaccineras jag mot under tre år för att förhoppningsvis bli fri ifrån såsmåningom. Kul med pållenallergi och pollenallergi (många är ju allergisk mot både pållar och pollen=)DS

    SvaraRadera
  3. Jenny: Jag var tvungen att "Youtube:a" Alone, för att påminna mig. Ja, just det DEN låten minns jag så väl, men att de hade sååå mycket hår, HÅR mindes jag inte. Tror nästan att det trasslade in sig i modemet... :)

    Var det dig den där serien handlade om då kanske? "Annika - en sommar" Minns du den? Jag tror den hette så. Handlade i alla fall om en svensk tjej på språkresa som blir kär i en engelsman. Tänk om han hette Neil... ;)

    Jag minns den serien särskilt väl eftersom min bästis fick åka iväg och intensivstudera engelska, några veckor en sommar, på Isle of Wight, har jag för mig. Jag hade inte råd att åka med. :(
    :)


    Maria: Det finns nog lika många bokstäver i alfabetet som det finns våghalsighetsnivåer, om inte fler, men jag är nog som sagt väldigt nära Ö:et... ;)

    Bra det där med vacciner, verkar smart, även om man får ha tålamod ett tag. Utvecklingen går framåt... och avvecklingen av din allergi, förhoppningsvis!!

    /helena

    SvaraRadera