torsdag 30 juni 2011

Blädder


Går förbi ett par. Bläddrar lite. Konstaterar att där ligger det där tyget kvar som skulle strukits till midsommar. Går förbi ett par högar. Bordet är fortfarande naket. Önskar mig mer tid. Ser fram emot ny thrillerserie. Önskar mig mer tid för att läsa mina favoritbloggar. Kommer tid kommer råd. Bläddrar lite till. Tackar gud, eller vad hon heter...  *ler*
 ...för biblioteket. Tack.


så hörs vi snart.
:)
/helena


ps Har du lust OCH tid... att läsa lite mera, så börjar mitt sommar"prat" bli helt färdigt nu. Har mest kvar den där obsobs-texten ifall jag skulle ha missat något, men jag tror, i alla fall, att alla sköna låtlänkar sitter på plats nu.

3 kommentarer:

 1. Hej Helena!
  Ja, mer tid hade suttit fint nu! Och tänk att det redan är första juli imorgon..suck! Känns som det går alldeles för fort fram, innan vi vet ordet av är det höst;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Og så kommer jula! Men i mellomtiden; jeg skulle ha pakket for tre uker på småbruket vårt (torpet), men sitter i sofaen med laptopen på fanget, det er hauger her også, med blad (magasin), klær, rot. Det verste jeg vet er å pakke. Nei, tannlegen er verre. Jeg ønsker deg en riktig god sommar! Kommer til å dra til Sverige mange ganger de neste ukene; småbruket vårt ligger 20 min med bil fra Storlien.

  SvaraRadera
 3. Måste få börja med att säga: Vad roliga ni är! "innan vi vet ordet av är det höst" och så fyller nästa kommentator på med: "Og så kommer jula" Ha, ha, jag måste ha de roligaste läsarna ever! Visserligen också de mest tidspessimistiska... ;)

  Jenny: Jag tänkte faktiskt på dig igår, undrade om DU kom till Rävlanda? Måste kika in till dig strax och kolla. Tyvärr kom det lite saker ivägen för vår del. Jobb och annat. IRL still to come, med andra ord. :)

  Lise: Vad härligt det låter med lite skönt "torparliv", men packning är verkligen ingen lätt match. Jag beundrar dem som kan slänga en liten lätt weekend-väska över axeln, lite nonchalant så där. Själv brukade jag tänka, på den tiden när jag reste lite mera, att tänk om och TÄNK om och tänk OM... då är det ju bäst att ha massvis att välja på. I klädväg. Och jag gissar att det blir en hel del annat än kläder att packa när man åker till småbruket?! :) Hoppas att du får en bra ledighet!

  /helena

  SvaraRadera