torsdag 14 juli 2011

Regn & The S.o.s


Oftast hittar man någon form av fyrfota djur på min skärm, ofta en lurvig varelse som säger Mao, eller mjau eller något liknande. Nej, det är oftast inte min egen lilla svarta kompis utan någon annan, någon annans bästa, spinnande vän? Oftast hittar jag mina charmiga skärmfynd hos någon av alla djurälskande bloggare där ute.

Just nu finner man faktiskt ett tvåbent djur på min skärm, visserligen syns inte benen alls på detta fotot, men jag lovar; de finns där! Ett alldeles bedårande exemplar av släktet Homo Sapiens! Vill ni se mer av denna söta lilla "varelse" med familj, så kika in hos The Selby. Här hittar ni, klick! bilderna med den lilla badbaljenymfen.

Det är inte så ofta jag bjuder på recept, men här är ett av mina bästa tips på strössel, förlåt, förströelse en regnig stund; The Selby on screen.

"Det finns miljontals människor som
 längtar efter odödlighet men inte vet vad
de ska ta sig för en regnig söndagseftermiddag."
/Susan Ertz

Nä, jag har inte lagt citatboken på hyllan - riktigt än.
Men visst borde dagens visdomsord gälla både en torsdagskväll, en fredagsmiddag, en lördagmorgon och...

så hörs vi snart, oavsett vilken lek vädret vill leka.
:)
/helena

3 kommentarer:

  1. Hej Helena! Vilken bedårande liten tjej, jag ska alldeles strax gå in och kika på fler bilder. Vad synd att du inte kan ha dina trätofflor - det är ju så himla bekvämt att gå i. Jag älskar mina. Tyvärr har jag då 38 i skor och inte 39 som dina är, attans också. Kanske kan sälja dem på Tradera? Där får man sålt allt känns det som :) Tack för att du tänkte på mig!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny: Jaså, du är en perfekt 38:a du. ;)

    Jodå, som sagt "trädojjorna" finns utlagda på den inte lika kända säljsajten Vinden.se, om du känner någon "storfotad" vännina eller så...

    Bättre storfotad än lättfotad, som vi ankelsvullna brukar säga. ;)

    /helena

    SvaraRadera
  3. En liten varning kan vara befogad: Om man idag (2024) skriver in vinden.se så kommer man i stället till vinden.com - en helt annan typ av sajt...

    SvaraRadera