torsdag 7 juli 2016

Hoppa på loppis-tåget!


En kappsäck full med lyckade loppisköp? Jo, det kan man nog kalla det. En klassisk utflyktsväska. Tycker de är väldigt fina, och ändamålsenliga. Fast oftast är ju plastservisen, som ibland sitter kvar finurligt fastspänd inuti, väldigt välanvänd - för att inte säga utsliten - så även i det här fallet. Men det gör inget, för jag ska använda min lilla blårutiga väska till något annat. Till annan förvaring, helt enkelt. Till smått och gott, ni vet sådant som man aldrig vet var man ska göra av, eller så vet man det men har någon tråkig standardlösning på det hela. Hög tid att byta ut alla tråkiga standardlösningar, med andra ord!

Innehållet i väskan är mjukt, färgrikt och lite lagom djuriskt. Ett nytt omgörningsprojekt... Som om jag behövde fler... Det här projektet hoppas jag i alla fall ska slippa få det så vanligt förekommande prefixet: långtids-. Tänk om jag kunde börja med det redan idag. Jo. Kanske. Men. Det var ju det här med all idrott på TV:n. Och så all tvätt då.

Hoppas att ni har det bra och hittar på en massa roliga saker! Och hittar en massa roliga second handsaker!

:)
/helena

ps På hemvägen, från loppisen, stannade jag och fotade en del. Hade tänkt att svänga förbi en gammal kyrkbyggnad också, men det slutade med några helt andra motiv. Tror faktiskt att jag - redan! - har hittat årets julkortsbilder. Kanske visar jag er en tjuvkik på dem någon dag framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar