tisdag 26 juli 2016

Redigera, redigera lite mera...


Lovade mig själv en enda sak idag: Att inte sitta framför datorn hela dagen. Och vad har jag då gjort? Suttit framför datorn mest hela dagen. Såklart. Är helt inne i zonen liksom, varken hör eller ser något annat. Men eftersom jag har fått en hel del vettigt gjort känns det helt okej ändå. Nynnar till och med lite glatt för mig själv emellan varven: - Redigera, redigera lite mera...


...och tryck på tryck! Det är vad jag håller på med. Inte så mycket redigera just nu i och för sig, utan mera tryck ut. Jag trycker ut provtryck av några av mina färdigredigerade foton. En del ska jag ha för eget bruk, en del har jag lite andra planer för. Ni kommer förmodligen att bli invigda i en del av de planerna, så småningom.


Är så nöjd med min regnvåta häst. Känner att den - och dess fuktiga, lockiga man - nog kan få stanna där uppe i den gröna hyllan, länge.

Och här nere i korgstolen ligger två andra bilder "på tork". Tror de ska ramas in och få ta plats på en vägg i sovrummet sedan. Känner ni igen motiven förresten? En liten ledtråd: Det ljusa där uppe till höger tillhör inte själva fotot. Det är eftermiddagssolen, som lyser (in) med sin närvaro.

:)
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar